|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
akinomka
Boss Of All Bosses ;P
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Nie 14:52, 14 Paź 2007 Temat postu: Propozycje koncertowe - gdzie wg Was mają zagrać Poluzjanci? |
|
|
Jeśli chcielibyście aby Poluzjanci zagrali w Waszym mieście (czego dotąd nie robili), to tutaj możecie proponować. Z góry uprzedzam, że wpisanie nie zagwarantuje koncertu, ale tak po prostu chcemy na forum mieć porządek
Dotychczas pojawiły się:
Bielsko-Biała
Dastin napisał: | Witam mam pytnako czy jest mozliwosc by Poluzjanci zagrali koncert w Bielsku-Białej poniewaz maja oni tu rzesze fanów a z tego co czytałem to mieli zagrac koncert lecz został odwołany! czekam na odpowiedzi pozdrawiam! |
ogs napisał: | Jesli maja tam rzesze fanow,to jest taka mozliwosc,jako,ze to własnie fani załatwiaja obecnie wiekszosc koncertów.Takze do dzieła,a bedzie Wam dane |
odi napisał: | my Poznań wymodliliśmy |
Black_Ranger napisał: | p.s. byłem dzisiaj na dłuzej w bielsku
piekne miasto - nie spodziewalem się
jesli by poluzjanci mieli czas na jakies after party to przy dobrzez zorganizowanym planie wycieczki sami by sie tam do was pchali |
czendo napisał: | Hehe, myślę, że warto dać konkretniejszą radę, skoro tak tu menagering wygląda - jesli jest Was rzeczywiście sporo, to zbierzcie się do kupy. Znajdzcie lokal, który by chciał przyjąć Poluzjantów, i sponsorów, którzy mogliby wspólnie z orgnizatorem (klubem) pokryć stawkę za występ. Tak to się często sprawy załatwia, to spore utrudnienie dla fanów, że nie ma "normalnych" koncertów, ale skoro jakieś się odbywają - to znaczy, że dokonanie tego nie jest ponad ludzkie siły Pozdrawiam i życzę powodzenia! |
Dastin napisał: | A wiecie moze ile zespół bierze za koncert????? |
czendo napisał: | Już masz info na skrzynce |
Dastin napisał: | kto by przyjechał od was, z was do bb na koncert jakby sie odbył????
'ja teraz czekam na meila od kuby i zobacyzmy jak to bedzie wygladało! pozdrawiam!
aha powiedzcie mi z kad wogóle sa POLUZJANCI wszyscy sa z jednego miasta?? |
ogs napisał: | Póki nie ma dokładnej daty i w ogóle wszystko nie jest zalatwione,nikt nie moze powiedziec,ze bedzie na bank.
A Poluzjanci sa z...nazwijmy to jednego terenu warszawskookolicznego,nie liczac Małego Górnego,który jest z Poznania. |
PSIQS napisał: | I leżanki Maciołka który jest z Chodzieży |
ogs napisał: | no rozumujac tym krokiem to prawie nikt z nich nie jest z Warszawy.Koledze chodziło zapewne o to skad panowie na koncerty dojezdzaja,czyli gdzie mieszkaja. |
Wrocław
matt napisał: | zna ktos rozklad planu poluzjatow?
czy bede we Wroclawiu? jak tak to kiedy, gdzie i jak mozna zdobyc bilety???? |
czendo napisał: | Ehem. Polecam śledzić dział Słodycz i w ogóle poczytać forum, jak tu się odbywają koncerty. Jak widać na razie nie ma nic wspomnianego o koncercie we Wrocławiu.
A czy kolega będzie we Wrocławiu, to zdecydowanie nie wiem |
ogs napisał: | no własnie,czytac topiki,bo robi sie niepotrzebny bałagan.Jak ktos ma plan na zorganizowanie koncertu to niech zacznie go realizowac,a dopiero kiedy uda sie cos załatwic,umieszcza temat o konkretnej dacie i nazwie miasta.Tak samo z listopadowym koncertem w Poznaniu,który sie nie odbedzie...topik jest,koncertu nie ma.I bez sensu wisi ten temat.Spycha tylko inne,o koncertach które naprawde sie odbyły,a chyba o tym lepiej czytac,niz o tym jak nam szkoda,ze do jakiegos nie doszło |
Rzeszów
Ice_tower napisał: | Dlaczego Polucki nigdy nie grali w Rzeszowie?((( zagrajcie...CZEKAMY:)) |
Agnes napisał: | Zorganizujecie się, znajdziecie salę, sponsora i zaprosicie Panów P., to jeśli nie będą mieli innych palnów, to przyjadą Niestety, narazie to chyba jedyna opcja Jeśli nie - niech mnie ktoś poprawi. |
akinomka napisał: | Chyba trzeba założyć zbiorczy topic: GDZIE BYŚCIE CHCIELI ŻEBY WYSTĄPILI POLUZJANCI?
|
mary napisał: | no to podejrzewam, że trochę stron to by on miał
ale tak na serio, to rzeczywiscie jakos duzo pojawia sie ostatnio tematow typu "a może koncert w X,Y,Z..".
zakładają go zazwyczaj goście, albo nowi forumowicze, jakos bardzo im sie nie dziwie, bo tak na poczatku to mogą nie za bardzo orientowac się na jakich zasadach działa instytucja polu-koncertow wiec moze warto by przykleic na gorze wątek typu 'jestes nowy - przeczytaj' wyjasniajac w nim po krótce co i jak, zeby uniknąc pojawiania sie kolejnych tematów z nazwą miasta X w tytule, do których odpowiedz bedzie wygladała podobnie: zorganizujecie koncert - Poluzjanci przyjadą. |
ogs napisał: | Aki proponuje Tobie jako szefowej,załozyc topik o propozycjach koncertowych i wlepic tam te wszystkie "moze tu,moze tam" ...To sie robi troche wkurzajace...dzisiaj patrze Rzeszów i wykrzyknik.Mysle: o kurde czyzby grali koncert ..i co i ...znowu to samo,przeciez my nie jestesmy agencja koncertowa,która spełnia prosbe zainteresowanych niczym megarogalizator zyczeniowy
a coraz czesciej mam wrazenie,ze tak niektórzy tutaj sa postrzegani...bo zauwazcie,nie ma pytania : czy wiecie cos o jakis terminach koncertowych,tylko zawsze : niech przyjada... |
akinomka napisał: | Mogę zrobić taki topic zbiorczy albo temat "Jesteś nowy - przeczytaj", tylko że na tym forum nie możliwości doklejania i przyklejania pod nickami forumowiczów. Jeśli przekleję to w zbiorczym poście pod swoim nickiem (inaczej się nie da)... |
Anonymous napisał: | proponuje po prostu założyć nowy temat w stylu "koncerty- gdzie byście chceli?"...nie chce pisać offtopicu:P a jak admin ma jakiś kontakt do zespołu niech zamieści na forum. Z ulokowaniem zespołu nie bedzie problemu, chodzi o same formalności |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 20:26, 14 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Może w końcu Warszawa?
|
|
Powrót do góry |
|
|
insane
Kostka od gitary Maciołka
|
Wysłany: Nie 20:38, 14 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
w końcu??
w czerwcu był koncert w dekadzie, a rok temu odwiedzili proximę i melodię, więc chyba to najczęściej odwiedzane przez Polu miasto
niech mnie ktoś poprawi, jeśli sie mylę!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
IcaR
Tak po prostu
|
Wysłany: Pon 10:15, 15 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Bielsko to świetny pomysł !!!!!! Odwiedziłbym dom rodzinny przy okazji
Ale ponownie Poznań w p21 nie zaszkodzi zresztą wszyscy na to czekają i już widzę tą zapełnioną sale
|
|
Powrót do góry |
|
|
Black_Ranger
Sekwencer Jabca
|
Wysłany: Śro 19:04, 17 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
KATOWICE
i tyle powiem
ewnetualnie może byc ten kraków
|
|
Powrót do góry |
|
|
czendo
Mikrofon Badacha
|
Wysłany: Czw 12:25, 18 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Katowice - oczywiście, czemu nie
|
|
Powrót do góry |
|
|
olaba
Klawisz fis dwukreślne Małego
|
Wysłany: Czw 16:38, 18 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Black_Ranger napisał: | KATOWICE
i tyle powiem
ewnetualnie może byc ten kraków |
zgadzam sie w 100%
|
|
Powrót do góry |
|
|
akinomka
Boss Of All Bosses ;P
|
Wysłany: Czw 18:09, 18 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
olaba napisał: | Black_Ranger napisał: | KATOWICE
i tyle powiem
ewnetualnie może byc ten kraków |
zgadzam sie w 100% |
W końcu oprócz Łomży ( ) to jedno z miejsc, gdzie wszystko się zaczęło A 26-go wystąpi w Katowicach Ania Szarmach.. Kto wie, może któryś z poluzjantów się zawieruszy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ola
Prezesowa Loży Szyderców
|
Wysłany: Czw 21:32, 18 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
akinomka napisał: | A 26-go wystąpi w Katowicach Ania Szarmach.. Kto wie, może któryś z poluzjantów się zawieruszy |
26go pazdziernika No jeden sie zawieruszy... naczelny Poluzjant... Globsi tego dnia graja koncert w Katowicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
akinomka
Boss Of All Bosses ;P
|
Wysłany: Pią 14:40, 19 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
ola napisał: |
26go pazdziernika No jeden sie zawieruszy... naczelny Poluzjant... Globsi tego dnia graja koncert w Katowicach |
Ano Jeśli Ania będzie miała koncert z zespołem, to prawie cały skład będzie wtedy w Katowicach. Hehe, może zagrają koncercik "po godzinach"
|
|
Powrót do góry |
|
|
IcaR
Tak po prostu
|
Wysłany: Pon 15:47, 22 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
no nieeee Katowice tak daleko a ja do domu wracam 31 dopiero
ejjjjj z Katowic nie daleko do Bielska lalalala xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
agawerka
Gość
|
Wysłany: Śro 0:01, 24 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
a moze zielona gora?? jestem ich fanka od niedawna, ale strasznie chcialabym uslyszec ich na zywo...
|
|
Powrót do góry |
|
|
szelestka
Gość
|
Wysłany: Śro 21:44, 24 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
LUBLIN!!!
Nie mogłam być na koncercie w ubiegłym półroczu, a teraz tak bardzo tęsknię... I bynajmniej nie jestem sama:) Zapraszamy serdecznie!!!:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
uLka ;)
Gość
|
Wysłany: Sob 21:01, 27 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
JA bym bardzo chciała, aby Poluzjanci zagrali w Bochni jest to małe miasto, ale jakże urocze:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Misza
|
Wysłany: Śro 12:27, 31 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
Podpisuję się moimi pięcioma kończynami za koncertem w Katowicach;)
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|