Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ogs
Człowiek z kamerą
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Nie 1:48, 07 Sty 2007 Temat postu: Brown Cube |
|
|
moje ostatnie odkrycie...własciwe to oni mi podsunęli swoja muzykę,bo zaprosili mnie na MySpace'a i strasznie mnie wciagneło to co robią (Ola jest swiadkiem,bo sama słyszała,jak piałam z zachwytu )
Narazie są w trakcie przygotowywania swojej debiutanckiej płyty.Mam nadzieję,że wyjdzie z tego kawał dobrej muzy.To taka stylistyka,jak..a zreszta nie bede do nikogo porównywać,bo nie lubie takich rzeczy mowic na samym poczatku kariery zespołu..potem sie przyklei i beda znowu polskim czymśtam
W kazdym razie gorąco zachecam do posłuchania ich utworów na serwerze MySpec'a
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Black_Ranger
Sekwencer Jabca
|
Wysłany: Nie 16:22, 07 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
takie połączenie..
wszystkiego?
troche fizz the fire, mikromusic, troche sofy tez tam mozna znaleźc.
zacne
czekam na płytke
|
|
Powrót do góry |
|
|
renata
Tak po prostu
|
Wysłany: Czw 13:29, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
fajne rytmy nie ma co
od razu wpada w ucho
|
|
Powrót do góry |
|
|
ola
Prezesowa Loży Szyderców
|
Wysłany: Czw 14:02, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
tak, BrownCube jest super!! Na emulu, co prawda, sciagnac nic nie mozna, wiec trzeba sie posiłkowac Myspace (dobrze, ze jest czym )
a z nowosci Myspace-owych polecam goraco AFROMENTAL... nie pamietam gdzie o nich wyczytalam - gra tam młody Torres. Maja świetnego wokaliste (a wlasciwie to dwóch)... bardzo fajne amerykanskie bujajace rytmy . Z tego wiem - płyta wychodzi za miesiąc
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=142219446
|
|
Powrót do góry |
|
|
mateo
Tak po prostu
|
Wysłany: Czw 16:49, 11 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
bardzo ciekawe rytmy...i maja cos nowego w sobie...gitos !
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cleoppatra
Struna G od basu Żaczka
|
Wysłany: Śro 9:23, 12 Wrz 2007 Temat postu: afromental |
|
|
ola napisał: | a z nowosci Myspace-owych polecam goraco AFROMENTAL... nie pamietam gdzie o nich wyczytalam - gra tam młody Torres. Maja świetnego wokaliste (a wlasciwie to dwóch)... bardzo fajne amerykanskie bujajace rytmy . Z tego wiem - płyta wychodzi za miesiąc
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=142219446 |
a właśnie dzisiaj w "pytaniu na śnaidaniu" byli gośćmi na scenie i też mówili o płytce
najnowsze i być może najbliższe prawdzie [link widoczny dla zalogowanych] o płycie dotyczą daty październikowej, choć jak wiadomo była też mowa o sierpniu czy coś
|
|
Powrót do góry |
|
|
|